06 Haziran 2018

Gösterim: 318

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Türkiye’nin en genç devlet üniversitesi olma özelliğini taşıyan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitemizin yeni kurulan bir fakültesi olan Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, çağdaş yaşamın en gözde bilim dallarında gençlere eğitim vermeye hazır bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir. Bünyemizde aktif bir şekilde öğrenci almaya başlayan Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü,Medya ve İletişim Sistemleri Bölümlerinin yanında Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, Bankacılık ve Finans Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri gibi güncel yaşamın kritik alanlarında eğitim vermeye hazırlanmaktayız. Siz değerli adayları giderek genişleyen bu ailenin bir parçası olmaya ve geleceğe birlikte yön vermeye davet ediyoruz.

Bölümler

• Uluslararası Ticaret ve Lojistik
  • Uluslararası Ticaret ve Lojistik (İ.Ö.)
  • Yönetim Bilişim Sistemleri
  • Yönetim Bilişim Sistemleri (İ.Ö.)
  • Medya ve İletişim
  • Medya ve İletişim (İ.Ö.)
  • Bankacılık ve Finans
  • Turizm İşletmeciliği