Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018

Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi’nde Akademisyenlerimiz ‘’En İyi Bildiri Ödülü’’ Aldı

Üniversitemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Harun Yıldız ve Medya ve İletişim Bölümü Arş. Gör. Esra Tani 27-29 Nisan 2018 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi (International EMI Entrepreneurship and Social Sciences Congress)'ne katıldı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Harun Yıldız ve Medya ve İletişim Bölümü Arş. Gör. Esra Tani “A Research for Dijital Media Use of Environmental Non-Govermental Organizations" çalışmaları ile sunum gerçekleştirdi. Akademisyenlerimiz tarafından gerçekleştirilen sunum “En İyi Bildiri Ödülü”ne layık görüldü. Akademisyenlerimize ödülleri Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tümer tarafından verildi.