Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018

Üniversitemizde ‘’Nöropazarlama’’ Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemizde yapılan uygulamalı konferansta, dünyada pazarlama çalışmalarında yeni bir dönem açan Nöropazarlama konusu ele alındı. Uşak Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan Boz'un konuşmacı olarak katıldığı konferansta Boz, beynin nasıl karar aldığından, Nöropazarlama’nın tüketici davranışlarını anlamlandırmadaki yerine kadar detaylı bilgiler paylaştı.
Yaklaşık bir saat süren konferansta Boz, Nöropazarlama’nın nasıl çalıştığından ve markaların Nöropazarlama’yı nasıl kullandığından bahsetti.
Öğrencilerin ve hocaların ilgi ile takip ettiği konferans Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç’un, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Boz’a konferansa katılımından dolayı teşekkür etmesi ve hediyesini takdim etmesiyle sona erdi.