Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2022

Gösterim: 940

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen resmî törenlere katıldı. Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen ilk törene Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan V. Birol Şahin, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, ilçe protokolü ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve ardından Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selahattin Akalp’ın günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdiği konuşma ile devam etti. Program, Bandırma’daki çeşitli okullarda öğrenim gören öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunu gösterileri ve resmigeçit töreni ile son buldu. 
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen programlar çerçevesinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama etkinliklerine ve Atatürk Bulvarı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan korteje de katıldı.